Меси се извини на фенове, апелира за обединение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Звездата на Барселона Лео Меси се обърна към привържениците на тима с апел за единение, като в същото време се извини на всички, които са се почувствали огорчени от неговите действия и изказвания преди началото на сезона.

Аржентинският маестро бе основна тема в спортния свят почти цяло лято, след като се опита да напусне “Камп Ноу”. В крайна сметка обаче до трансфер на капитана на Барса така и не се стигна.

“Поемам отговорност за грешките си и ако ги е имало, то всичко е било единствено с мисълта Барселона да стане по-добър и по-силен отбор,” заяви Меси пред популярния Sport.

Лео се разписа от дузпа при победата над Виляреал с 4:0 в първия мач на каталунците в Ла Лига през този сезон.

“Искам да отправя съобщение към всичко фенове и членове на клуба,” продължи той. “Ако в даден момент някой от тях е бил огорчен от нещо което съм казал или направил, нека не се съмняват, че съм правил всичко, поставяйки най-добрите интереси на клуба на първо място.

“След толкова много неразбирателства, искам да сложа край на всичко. Трябва да бъдем обединени, защото най-доброто тепърва предстои. Трябва да гледаме и да се движим в една посока.”