Добави коментар
Семейството му така и не успяло да се аклиматизира към живота в Париж

Асът на френския гранд Пари Сен Жермен – Лео Меси, може съвсем скоро да направи опит да се завърне в Барселона, твърдят няколко популярни британски медии.

Според публикациите причина за завръщането на аржентинската звезда на „Камп Ноу“ само няколко месеца, след като се отправи към Париж, е неспособността на семейството му да се адаптира към живота във френската столица.

На Острова се позовават на различни източници, които твърдят, че съпругата на играча – Антонела, изобщо не харесвала ситуацията в Париж. Освен трудностите с езика, които срещала фамилия Меси, половинката на Лео и децата им не харесвали атмосферните условия във Франция.

Освен това Меси така и не успява да възроди формата си от времето в Барселона. През този сезон той записа скромните 11 мача, в които реализира едва 1 гол.

В последните седмици той се заразен с коронавирус и все още не може да участва пълноценно в тренировъчния процес и двубоите на френския гранд.

На този етап обаче няма никакво изявление по темата нито от страна на Меси, нито от хората, които се грижат за трансферите му. Не е ясно също и каква би била реакцията на президента на Барселона Жоан Лапорта.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували