Михаил Александров: В Арда имаме страхотен колектив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В момента Лудогорец е с няколко класи над другите отбори", споделя бившият футболист на "орлите"

Футболистът на Арда – Михаил Александров, заяви, че ключът за успеха на Арда е страхотния колектив и конкуренцията на всеки пост в клуба. Офанзивният играч говори пред Sportal, като коментира как е преодолял контузията в коляното и изказа мнение за националния отбор на България.

“Имаме страхотен колектив, момчетата са много работливи и всеки дава 100% от себе си. Имаме добра конкуренция на всеки пост, което е много важно за всеки отбор. Смятам, че това е ключът към успеха”, заяви крилото на Арда.

“Мислех, че е време да прекратя кариерата си. Моята цел беше да се върна в игра. Определено ми липсват някои неща – мускулатура и бързина, но тези неща се придобиват и от тях не ме е страх. Ако бъдем максималисти, със сигурност имаше двубои, в които можеше да спечелим повече точки. Все пак смятам, че това, което постигнахме до зимата, е нещо доста голямо за отбора. Ако продължаваме по този начин, мястото ни в шестицата е сигурно. Аз съм максималист. Когато ми се постави цел, опитвам се да я надхвърлям. За мен във всеки двубой се излиза за победа и няма нищо различно в моята глава”, коментира офанзивният футболист.

“В момента Лудогорец е с няколко класи над другите отбори. Срещу тях се представихме много добре. Във футбола се случват хиляда ситуации и очакваш хиляда и първата”.

“Стремя се да вляза във форма и да играя постоянно в Арда. Не ми е фиксидея националният отбор. Попадението ми срещу Франция беше по-специален. Стадионът беше пълен, световният шампион се изправя срещу теб, а ти откриваш резултата. С този гол донякъде ги ядосахме и започнаха да играят по-сериозно. Преди квалификациите шансовете на всеки отбор са 50/50. Не мога да разбира хората с мнение, че няма да се класираме. Трябва да се мисли малко по-позитивно и мотивиращо за футболистите”, споделя Александров.

В заключение футболистът на Арда заяви, че не иска да поставя цел пред отбора, тъй като това е бреме за всеки играч.