Михайлович потвърди: Антов ще дебютира срещу Каляри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Любопитен съм да видя Антов в игра", заяви Михайлович

Валентин Антов ще дебютира за новия си отбор Болоня в сряда. Това стана ясно от днешната пресконференция на наставника Синиша Михайлович преди визитата на Каляри в мач от Серия “А”. Сръбският треньор на Болоня не може да разчита на няколко защитници, така че българският национал ще получи своя шанс.

“Любопитен съм да видя Антов в игра”, каза Михайлович. Родният защитник е преотстъпен от ЦСКА, като според информациите трябва да запише поне 8 мача за Болоня от поне 30 минути, за да бъде задължен клубът да го откупи за 3 млн. евро. В момента Болоня заема 11-о място в класирането, а през уикенда записа впечатляваща победа срещу Лацио с 2:0.

“Без съмнение предстоящият мач може да се окаже повратна точка за нас, защото ако се поздравим с успеха, на 90% ще сме си гарантирали оставането. Така ще имаме време да се насладим на други неща, които заслужаваме. Надявам се, че момчетата осъзнават важността на мача. Ако отново покажем играта от срещата с Лацио, съм убеден, че ще запишем победа. Имахме обаче малко време за подготовка”, споделя Михайлович.