google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм обиден, отвратен съм", заяви Людмил Киров

Людмил Киров повече няма да води бургаския Нефтохимик. Това заяви той пред колегите от Gong.bg. За уволнението си той бил уведомен по телефона от техническия директор на отбора – Манол Иванов. Часове по-късно Киров е получил обаждане от Анелия Златкова, която е президент на клуба, за да го помоли да остане, но специалистът няма да се върне повече на ‘Лазур’.

Така след като “шейховете” се разделиха с Киров, те ще трябва да търсят нов треньор. Бившият наставник на Дунав Русе обяви, че е отвратен от случващото се в бургаския клуб, който според него е “една неподредена къща”.

“Не съм обиден, отвратен съм. По всичко личи, че колегите преди мен са били прави, че Нефтохимик е една неподредена къща. И всичко заради един баща, който недоволства от факта, че синът му не играе. Няколко пъти ми е звънял със съвети. Ако момчето наистина заслужава да е на терена, аз трябва да съм луд да го държа резерва.

Точно този Манол Иванов в телефонно обаждане ми каза, че съм освободен и трябва да разтрогна контракта си с отбора . Съобщил го е и на футболистите. Имам си мениджър, той ще проведе разговор с тях. Аз си тръгнах от Бургас, няма връщане.

Съжалявам единствено за Анелия Златкова. Само суперлативи мога да кажа за нея. Благодарение на нейните усилия клубът съществува, изплащат се премии и заплати. Уважавам я, благодаря й, че ми се обади лично, но съм категоричен, че няма да се върна”, заяви Людмил Киров.