Милан боготвори Анте Ребич, превърна се в герой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

За истински герой беше признат Анте Ребич от своя отбор, когато успя на два пъти да порази вратата на Удинезе в драматичния двубой от 20-тия кръг в Италианската Серия А.
Припомняме, че росонерите” спечелиха на “Сан Сиро” с 3:2.
Милан вече боготвори хърватина, донесъл големия успех за отбора, а нападателят също сподели емоциите си. Той призна, че е много щастлив след като му се е отворила възможност да осребри своя шанс и да направи две точни попадения, за спечелването на изключително важните три точки, които ще помогнат на Милан да реализира целите си. Нападателят е категоричен, в момента за отбора е най-важно да се настроят добре преди срещата с Бреша.
Ребич каза още, че никога не е пестил сили и е работил усилено, в очакване на своя момент, като изрази съжаление за това, че досега не е имал големи възможности да покаже на какво е способен, но това е вече в миналото и той вярва, че ще успее да се докаже като достоен носител на фланелката на Милан.
Хърватският национал не пропусна да подчертае, че новите попълнения в отбора също играят голяма роля за постигането на успех, визирайки имена като Бегович и Кяер, както и, разбира се, Ибрахимович.