Милан преобразува атаката си с три попълнения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Плановете на "росонерите" са за зимата и следващото лято

Ръководството на Милан има три основни цели на трансферния пазар, с които да вдигне качеството в атаката си. Две от тях може да се осъществят още през зимния трансферен прозорец.

Първата е Хаким Зиеш от Челси, който иска веднага да напусне “сините”, тъй като не намира игрово време. Големият проблем е високта му заплата, но адвокат, който задвижи трансфера на Ромелу Лукаку от Челси в Интер под наем. Марокаецът е виждан като отлична опция за дясното крило.

Усем Ауар може да бъде привлечен срещу само 8 милиона евро през януари, тъй като договорът му изтича след шест месеца. Французинът може да вдигне конкуренцията зад нападателя, където в момента Браим Диас и Шарл Де Кетеларе не са убедителни.

Ноа Окафор от РБ Залцбург е третият в трансферната лиса, но швейцарецът е е опция за лятото, тъй като в момента австрийците нямат намерение да се разделят със звездата си. Той е гласен за заместник на Златан Ибрахимович и Оливие Жиру, които са в напреднала футболна възраст, особено шведът, който най-вероятно ще се откаже след края на сезона.