google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" ще се стремят да вземат трите точки на "Стадио Енио Тардини"

Милан гостува на Парма в любопитен двубой от 2-рия кръг на италианската Серия А. Срещата е днес от 19:30 ч. на “Стадио Енио Тардини” като “росонерите” са фаворити за успеха.

Милан преследва първа победа за новата кампания, тъй като в първия кръг направи реми 2:2 с Торино. Парма пък завърши 1:1 у дома с Фиорентина и бе доволен от този резултат. Новакът отново ще играе пред своите фенове и предстои да видим дали може да вземе точки от друг от водещите отбори в Калчото.

Два много късни гола на резервите Алваро Мората и Ноа Окафор спасиха домакинска точка за росонерите в неубедителното представяне срещу Торино. По-лоши новини дойдоха за мениджъра Пауло Фонсека, след като стана ясно, че привлеченият през лятото нападател Мората ще отсъства за няколко седмици. Въпреки това, слабата защита на Милан можеше да бъде по-голяма грижа за португалския треньор, тъй като нападателите на Торино се извисяваха над тях, когато топката беше центрирана.

Парма не успя да спечели последните си 12 мача в Серия А и ще видим дали тази серия ще продължи. Милан е непобеден в последните си 15 мача срещу Парма във всички състезания, така че е малко вероятно да загуби. И двата отбора отбелязаха гол в последните пет мача на Милан от Серия А, така че опцията попадения в двете врати може да е примамлива за залагащите, но “росонерите” ще се стремят да запазят суха мрежа и да вземат трите точки.