Милан с драматичен успех срещу Удинезе на “Сан Сиро”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тимът на Милан постина драматичен успех срещу Удинезе на “Сан Сиро” в двубой от 20-ия кръг на Серия “А”. “Росонерите” спечелиха с резултат 3:2 домакинството си на тима от Удине, като победното попадение бе дело на Анте Ребич в продължението, с което хърватинът зарадва над 60 000 по трибуните.

Шведският нападател Златан Ибрахимович бе в стартовия състав на домакините, но в днешния ден той не успя да се разпише. Славата обра колегата му в атака Анте Ребич, който се появи след почивката и вкара две попадения.

Удинезе поведе в резултата в 6-ата минута, благодарение на попадението на Йенс Ларсен. Милан опитваше да изравни до почивката, но действията им в атака бяха хаотични и не успяха да отбележат. След подновяването на игра Анте Ребич изравни резултта в 48-ата минута. Бранителят Тео Ернандес направи обрата пълен за домакините с попадение в 72-рата минута.

Феновете на Милан трепериха до края и имаше защо. Кевин Лазаня от Удинезе изравни в 85-ата минута и по всичко изглеждаше, че “росонерите” отново ще загубят точки срещу по-слаб съперник.

Хърватският нападател Анте Ребич обаче хвърли в екстаз над 60 000 зрители на “Сан Сиро” в 93-ата минута. Той се разписа с прецизен изстрел по диагонала и донесе трите точки на Милан. С победата “росонерите” събраха 28 пункта в своя актив и са осми в класирането, докато гостите останаха 13-ти с 24 точки до името си.