Милан следи ситуацията около нападател на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" продължават да търсят нов номер 9

Италианския гранд Милан възнамерява да привлече още един централен нападател до края на настоящия трансферен прозорец съобщава журналиста Руди Галети. Номер едно в списъка с желания на мениджъра Стефано Пиоли е таранът на Челси Армандо Броя. За момента обаче официална оферта за него не е била изпратена.

Броя в момента преминава през поредния много труден в кариерата си период. Той е тежко контузен от известно време насам и не може да се докаже с играта си на новия мениджър на “сините от Лондон” Маурисио  Почетино. Именно това може да накара аржентинеца да се раздели с Броя.

В момента Почетино налага лятната си покупка Николас Джаксън, който се представя изключително силно. Джаксън е  по-бърз и повратлив от Броя, което може би го прави по-подходящ за стила на игра на специалиста. Той вече даде на Ромелу Лукаку да разбере, че белгиеца не е част от неговите планове. Лошото за Броя в тази ситуация е, че стилът му на игра е доста близък до този на Лукаку, отколкото на Джаксън.

Въпреки това обаче в Милан имат и резервни опции в случай, че Челси не пусне Броя. В такъв случай “росонерите” ще се насочат към Уго Екитике от ПСЖ или към Лука Йович, който пък играе за Фиорентина.