Миланов: Хора ще се привлекат, за селекция трябва време
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доста време само говорим, хубаво е и да се случват някои неща"

Треньорът на Левски Живко Миланов заяви след контролата с Ботев Пловдив, завършила 1:1, че на този етап се интересува от играта на футболистите, не от резултата. Освен това бившият капитан на „сините“ заяви, че не може да обещае нищо на нито един футболист.

“На този етап не ме интересува резултатът, а момчетата как играят, динамиката на играта. Опитахме да изпробвахме някои неща, затова са тези контроли. Хареса ми, както мачът с Локомотив. Имаме млади момчета, които пуснахме, с Боби и Ради трябва да внимаваме още. Имаме мачове през три-четири дни.”

“Аз не мога да съобщя нищо на футболистите, да им съобщят хората, които управляват. По-спокойни ще сме, когато преподпишат. Доста време само говорим, хубаво е и да се случват някои неща. Надяваме се следващата седмица да случат. Трябва да се види какво е бъдещето на Левски, със сигурност ще трябват нови футболисти, за нормален състав ще ни трябват още. Имаме 13-14 опитни играчи”, допълни Миланов.

“Хора ще се привлекат, но не искаме да избързваме, селекция не се прави за две седмици, не искаме да повтаряме грешките отпреди, ще опитаме да вземем играчи на позиции, на които имаме нужда. Ще ни трябва и нов вратар. Хубчев тренира за момента с нас, ще преценим следващата седмица. Много е важно да се знае какво е бъдещето, иначе само залъгваш себе си и футболиста.”

“Мога да им кажа само “Благодаря” на феновете и да продължават да ни подкрепят. Много от момчетата са от школата и знаят какво значи Левски, готови са да оставят сърцата си на терена, голяма част от феновете искат да виждат точно това”, каза на финал наставникът на “сините”.