Миланов: Не съм доволен, имаше тотален брак на всички
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да има постоянство. Днес не съм доволен, много тромави и бавни решения"

Наставникът на Левски Живко Миланов не остана доволен от играта на своя тим при равенството с Левски Лом в днешната контрола. Двата тима направиха 1:1 на “Герена”, като “сините” бяха догонващи в резултата. “Искам да има постоянство. Днес не съм доволен, много тромави и бавни решения. Важно е с всеки един протвник да играеш. Ще имаме и в бъдеще толкова плътно прибрани съперници, трябва да има повече динамика. Ако трябва да бъда честен, не съм доволен. Имаше тотален брак на всички. Ако не си концентриран, се получава така.”

“Боби и Ради имат леки проблеми и ги оставихме да почиват. Реално всичко друго в отбора е юноши и трябва да се попълни. Надявам се следващата седмица да има развитие по тази тема. Николай Михайлов винаги има място в Левски. Той знае каква договорка имаме и най-вероятно ще подпише договор”, допълни треньорът.

“Остава само контролата с Етър. Трябват ни поне 4 човека минимум. Говорил съм с Наско Сираков. Не искам да взимаме футболисти, които са преценени само за 2 седмици. Иначе влизаш в омагьосан кръг, взимаш играчи и си отиват.  Доста момчета получиха шанс миналата година, идват и момчета от школата, опитвам постоянно да имам контакт с школата. Това е най-трудното във футбола, да обърнеш от детския в мъжкия футбол.”

“Както виждате, Билал Бари последните четири мача не играе като централен нападател. Търсим централен нападател, за мен Бари не е централен нападател”, каза на финал Миланов.