Миланов: Няма да лъжа, ситуацията в съблекалнята не е добра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Адмирации за тези момчета, които един не са бойкотирали тренировки"

Треньорът на Левски Живко Миланов заяви след успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив, че ситуацията в съблекалнята на „сините“ не е добра. Наставникът разкри, че футболистите са притеснени за бъдещето си на „Герена“.

„Победата не е от такова голямо значение за мен. Важно е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. В голяма степен се получи и не може да очакваме много повече с оглед на времето и на фазата на подготовката. Не е приятно да нямаме подготвителен лагер, но се опитваме да се справим. Момчетата ще са готови, доколкото имаме възможност. Те са сериозни и дават всичко от себе си в тези седмици“, заяви Миланов след двубоя с “черно-белите”.

„Няма какво да лъжа, ситуацията в съблекалнята не е добра. Всеки се притеснява за своето бъдеще, особено имайки предвид, че това са млади момчета. Имам уверения, че надежда има. Изчакваме за развитие“, разкри наставникът на “сините”.

„Аз съм дал списък с хора, които искам да останат, но не зависи от нас. Имало е разговори, но за момента няма подписани договори. Чака се да видим дали нещо ще е възможно в тази насока. Бъдещето на тези играчи е неясно“.

„Не е от сега положението. То е от 6 месеца така. Адмирации за тези момчета, които един не са бойкотирали тренировки. Аз съм млад треньор, който иска да се развива, така че си следвам пътя. Левски е най-голямото стъпало и за мен е страхотна отговорност да съм начело на този клуб. Оптимист съм, рано или късно, с или без нас, този отбор ще се оправи. Няма да бъде оставен този клуб на произвола на съдбата“, допълни Миланов.