Миланов: Трябва ни повече опит, търсим играчи на няколко позиции
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "сините" даде мнението си след поражението от Славия с 1:2 на "Герена".

Треньорът на Левски Живко Миланов говори след загубата от Славия с 1:2 на старта в efbet Лига. Младият специалист заяви, че неговите футболисти са дали максимума, но липсата на опит и принудителната смяна на Радослав Цонев са повлияли за крайния резултат.

“Не ни достигна един гол, знаехме как ще играе Славия – доста плътно затворени и чакат на контраатака. Загубихме концентрация в някои моменти, но момчетата дадоха максимума. Ще изглеждаме по по-добър начин. Това са млади момчета и спадове са нормални по време на мача. Мисля, че владеехме инициативата. Трябва ни малко повече опит. Исках да тръгнем с победа, но важното е, че опитаха да играят момчетата. Надявам се в следващите срещи да започнем да побеждаваме”, сподели Миланов.

“Ради е наш капитан и ни дава много спокойствие. Той има проблем в прасеца, ще видим утре след прегледите в какво състояние е. Търсим играчи на няколко позиции. Надявам се следващите седмици да има развитие. Имена не мога да кажа, но със сигурност търсим на две-три позиции. Мисля, че по казуса с Иван Горанов ще има развитие следващата седмица”, каза още треньорът на Левски.

“Имаше доста хора на трибуните за първи мач, те оценяват жертвите, които футболистите правят. Благодаря на феновете, обещавам, че ще даваме всичко от себе си и занапред”, допълни Миланов.