Милош Крушчич: Мачът при дузпи се решава от други фактори

Милош Крушчич: Мачът при дузпи се решава от други фактори 1
0 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе доста разочарован, след като неговият тим загуби финала на Купата на България от Локомотив (Пловдив) след изпълнения на дузпи. Сръбският специалист заяви, че при изпълението на дузпи мачът се решава от много фактори.

Милош Крушчич каза още, че футболистите му сами са изявили желание да застанат зад топката, като той и неговите помощници са избрали тези, които са в най-добра физическа и психическа кондиция.

“Когато се стигне до 11-метрови наказателни удари, двубоят се решава от други фактори. Мачът бе труден, особено през първата част, когато имаше напрежение. Ние създадохме повече положения и бяхме по-близо до попадение, но това е футболът. Трудно ми е да говоря”, започна Милош Крушчич.

“Двубоят беше нервен и видимо се чувстваше напрежение. Затова и нямахме необходимия контрол над топката, който искахме. Футболистите сами поискаха да бият дузпи. Решихме да бият дузпи тези, които са в най-добра кондиция. Сега е лесно да коментираме пропуска на Али Соу. Нямам желание да говоря за спекулации за моето бъдеще. Имахме огромно желание да вземем трофей, но не успяхме. Не виждам проблеми в представянето ни. Това е футболът”, заяви наставникът на ЦСКА.