Минчев е аут от националния отбор заради травма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шампионът на Чехия вече е освободен от лагера, клубният му отбор е информиран да го чака на летището в Прага и какво лечение трябва да му бъде предписано.

Българският национален отбор по футбол намаля с още един важен играч и това е нападателят на Спарта (Прага) – Мартин Минчев. Той е получил мускулна травма на крака и при тази ситуация лекарският щаб е обяснил на селекционера Младен Кръстаич, че 21-годишният варненец няма как да бъде използван. Шампионът на Чехия вече е освободен от лагера, клубният му отбор е информиран да го чака на летището в Прага и какво лечение трябва да му бъде предписано.

При това положение ситуацията в тима става доста тревожна, тъй като излизането на Минчев означава играч номер 6 от основните планове на Кръстаич, който отпада от сметките. Само преди няколко дни стана ясно, че защитникът на Специя Петко Христов също е получил контузия и няма как да играе. Той изобщо не пристигна на лагера в Бояна. Светослав Вуцов също не е в най-доброто си състояние и едва преди дни започна да пази за втория отбор на Славия. С контузия е и крилото на Левски Марин Петков, който вкара гола за националния тим при гостуването на Литва.