Минев: Заслужено се поздравихме с победата, макар и инфарктно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арда Кърджали се изкачи на седмото място

Заместникът на Александър Тунчев на пейката на Арда Кърджали в днешния мач – Веселин Минев, сподели удовлетворението си от резултата, който тимът му постигна срещу Славия. Кърджалийци победиха “белите” с 3:2 след като губеха с 1:2 до 89-ата минута.

„Мисля, че с изключение на първите 20 минути владеехме инициативата. Мисля, че заслужено се поздравихме с победата, макар и инфарктно“, започна Минев.

„Не мисля, че Славия толкова ни притисна, колкото ние не играхме. След 20-ата минута заиграхме както искахме. Втора контраатака ни направиха, минаха през целия център и 2:1. Намерихме сили да обърнем мача. За пореден път отборът показа характер.

Аз мисля, че статичните положения ни попречиха да сме в шестицата. Това ни е ахилесовата пета. С течение на времето се надявам да изчистим този проблем”, добави той.

“Мисля, че вече няколко мача ние нямаме загуба. Играем добре. Настроението в тренировките е приповдигнато. Отиваме в Пловдив за победа. Надявам се да я постигнем.

Ние бяхме на незавидна позиция. Отдаде ни се шанс заради резултатите. Ако успеем, ще се радваме. Ако не, продължаваме. Ще отидем да спечелим баража, без значение дали ще играем срещу ЦСКА 1948 или Левски. Нямаме предпочитания“, завърши Веселин Минев.