Добави коментар
Наставникът на ЦСКА 1948 заяви, че в първия двубой срещу ЦСКА-София е имало футболисти, които са играли под възможностите си.

Новият треньор на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев говори преди визитата на Лудогорец от втория кръг на efbet Лига.

Срещата стартира от 21:00 часа в събота на стадион „Хювефарма Арена“.

„Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Труден мач срещу Лудогорец, мачът започва от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове“, заяви Миндев на първата си пресконференция.

„Ще наблегна на разговори с играчите, ще опитам да променя нещо, имаше играчи, които играха малко под възможностите си в първия мач, не бива никой да ни отписва, трябва да бъдем и по-агресивни в единоборствата“, каза още той.

„Напуснаха ни доста играчи, дойдоха нови, има нужда от сработка, с тежките съперници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко шанс в мачовете, но такава е програмата. Ще разчитам на всички играчи с изключение на контузените, но няма да ги кажа. Отборите са с доста изравнени сили, футболистите са принципно на едно ниво. Имаме доста млади играчи, реалната ни цел е загадка за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, но къде ще стигнем ще видим“, сподели Миндев

„За мен е плюс, бонус, радвам се, че ме оцениха, вярвам във възможностите си, целта е да се задържа възможно най-повече време, за първи път съм треньор на такова ниво. Треньорът винаги е изкупителната жертва, ние се борим с времето, подготвен съм за това нещо. В Лудогорец, който и да влезе няма да свали нивото. Не сме се предали“, допълни младият треньор.

Добави коментар
Гласувай: