Митко Илиев: “1850 фаула, такова нещо не бях виждал…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Локо Пловдив с остра критика към съдийството на Валентин Железов

Димитър Илиев изрази крайно недоволство от съдойското поведение на Валентин Железов в днешното нулево равенство на неговия Локомотив (Пловдив) при гостуването на ЦСКА София на “Българска армия”.

“Само битка, изключително малко смислени неща,” заяви капитанът на Черно-белите. “Съдията също спомогна това да е качеството на двубоя с този маниер на свирене. 1850 фаула – аз такова нещо не бях виждал.

“Когато трябва да се дават картони – не се дават, а когато не трябва, се даваха. Но както и да е, навлизаме в друга тема. Мога да поздравя момчетата за страхотното себераздаване. Ако някой бе успял да отбележи и да победи – това щеше да е незаслужено.

“ЦСКА бяха в добра серия от победи, но равенството влизаше в нашите планове. Срещу тях на “Армията“ Локомотив винаги е играл трудно. ЦСКА афишираха големи амбиции да детронират Лудогорец, ние не летим в облаците. Те трябва да се притесняват повече. Но трябва да отбележа, че двата отбора дадоха днес абсолютно всичко от себе си и имаше битка за всяка педя от терена.

“Ние най-често побеждаваме Лудогорец в последните години и най-много ги затрудняваме. След като играем добре и като равен с равен срещу тези два отбора – това е атестат за нашите качества. Миналата година бяхме втори на полусезона, но след това отпуснахме газта. Това не трябва да се получава сега.”