Митко Илиев: Вярвам, че Купата отново ще е “черно-бяла”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, е убеден, че “черно-белите” са крачка от повторно класиране на финал за Купата на България. Футболист номер 1 на България за 2019 година заяви, че иска отново да спечели трофея с “черно-белите”.

Митко Илиев коментира за “Хоризонт” целите на Локомотив до края на сезона, както и амбициите на отбора. Според него през следващия сезон тимът може да е готов да атакува първото място в efbet Лига.

“Постигнахме добър резултат срещу Левски в първия мач, но все още не сме се класирали на финала за Купата. Сега ни предстои мач със Славия за първенството и всички сме амбицирани и вярвам, че ще спечелим 3-те точки. Целта ни е да постигнем колкото се може повече победи и да завършим на второ място в класирането”, заяви Митко Илиев.

“Лудогорец има много силен отбор и сериозна преднина и не вярвам да я изпусне до края на сезона. Ние все още не сме готови да атакуваме първото място. Може би от новата кампания ще имаме повече възможности. Целта ни е отново да вдигнем Купата на България и вярвам, че ще го направим. Няма да ни е лесно срещу Левски, но имаме големи шансове да се класираме за финал. Там желанието ми е отново да играем срещу Ботев”, каза Димитър Илиев.