Добави коментар
Специалистът донесъл със себе си сериозен контрол и дисциплина

Националният селекционер на България Младен Кръстаич е въвел строга дисциплина в тима. Сръбският специалист е променил изцяло обстановката в лагера на трикольорите, като част от новите правила включват комуникация на английски език, спазване на реда, както и задължителни вечерни изследвания, за да се следят всички показатели на играчите.

Добрите резултати от срещите с Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0) в Лигата на нациите не са обвързани обаче с финансови стимули. Решението на БФС е да не плаща на футболистите задължителните иначе пари за повиквателни, равняващи се на 700 евро на двубой. Това е следствие на слабото представяне през юни, когато бе допусната срамна загуба с 2:5 от Грузия в Разград, исторически резил с Гибралтар (1:1) и хикс в Тбилиси срещу Грузия (0:0).

Решението е било прието с разбиране от футболистите, които имат възможност все пак да получат премии тази година, ако постигнат нови две победи в предстоящите контроли с Люксембург и Кипър. На 16 ноември тимът Кръстаич гостува на Острова на Афродита, а 4 дни по-късно предстои и визита на Великото херцогство. Ако трикольорите наредят 4 поредни успеха под ръководството на сърбина, ще бъдат премирани с по 5000 евро като компенсация за липсата на полагащата се сума от повиквателни.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували