Младен Кръстаич вече не е селекционер на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В четвъртък решението ще бъде обявено официално

Младен Кръстаич няма да води повече националния отбор на България, както и се очакваше след слабите резултати на сърбина начело на “лъвовете”. Ръководните фактори на Българския футболен съюз са решили да освободят специалиста и водят преговори с роден специалист, който да го замени.

В четвъртък по време на Изпълкома решението за освобождаването на Кръстаич ще бъде гласувано и прието, а след това официално обявено. От БФС са категорични, че начело на България трябва за застане доказал се български специалист, като се водят усилени преговори да назначат точно такув треньор. За момента обаче няма постигната договорка, пише Gong.

Очаква се обаче след Изпълкома да бъде свикана пресконференция, на която да ръководни лица да обявят подробности около разговорите за нов национален селекционер, но тъй като преговорите не са приключили, няма да се споменават конкретни имена.

Според спекулациите в последните седмици, Илиан Илиев и Димитър Димитров – Херо са варианти за нов национален селекционер. Имаше информации, че се водят и преговри със Станимир Стоилов, но бившият наставник на Левски е отклонил предложението.