Младежите излизат срещу Северна Македония за трофея в Анталия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младите "лъвове" имат нужда само от реми, за да вдигнат трофея

Младежките национали на България са фаворит за спечелване на трофея от турнира „Анталия Къп 2021“. Селекцията на Александър Димитров ще изиграе днес от 17:30 часа последния си мач от надпреварата, като този път съперник е Северна Македония. Младите „лъвове“ се представят отлично досега, като са водач в класирането с пълен актив от 6 точки. Останалите отбори в турнира са Казахстан, Словакия, Узбекистан и Украйна.

В първия си мач в курортния град българите се наложиха с 2:1 над украинците, като попаденията вкараха Доминик Янков и Филип Кръстев. Във втория мач родните национали сразиха с 3:1 Казахстан. Тогава Димитър Тонев отбеляза два гола, а Владимир Николов вкара един.

Словакия и Казахстан делят второто място в класирането с 4 точки, а останалите тимове надолу имат по една. Това означава, че дори равенство днес ще гарантира трофея за българския тим.

Bet365 онлайн счита България U21 за фаворит в днешния двубой с коефициент от 2.05 за родните национали, докато успех на северномакедонците има ставка 2.80. Равенството е с коефициент 3.75.

Северна Македония допусна загуба от Казахстан в първия си мач, но след това измъкна равенството срещу Словакия.