Младежите ни разпиляха Гибралтар с пет гола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на нашия отбор Владимир Николов заби хеттрик за 26 минути игра

Младежкия национален отбор по футбол на България постигна категоричен успех с 5:0 над Гибралтар в квалификационен сблъсък за европейското първенство в Грузия и Румъния.

Българите стартираха уверено мача и в шестата минута излязоха напред в резултата. Филип Кръстев овладя топка в наказателното поле на гибралтарците и стреля, като Ханкинс блокира, но я прати в капитана ни Владимир Николов, който отблизо нямаше как да сбърка за 1:0.
Младежите ни разпиляха Гибралтар с пет гола 1
В 24-ата минута нашият отбор получи дузпа, след като Паркинсон събори Стоянов в наказателното поле на Гибралтар, а от 11-те метра Николов вкара за втори път топката в мрежата.

Само 120 секунди по-късно капитанът ни оформи своя хеттрик, след като засече прекрасно центриране отляво на Митков. Наказателната акция на “лъвовете” ни не спря и в 35-та те вкараха и четвърти гола. Станислав Шопов даде пас по земя за Мартин Петков, чийто удар бе неспасяем за стража на Гибралтар – 4:0.
Младежите ни разпиляха Гибралтар с пет гола 2
В 53-ата минута Монтовио остави Гибралтар с 10 души на терена заради реплики към главния съдия.

След час игра Димитър Стоянов се включи в предни позиции и засече подаване успоредно на голлинията за крайното 5:0. В класирането България излезе на второто място с шест точки с две победи и една загуба, а Швейцария е лидер със седем. Гибралтар пък е на дъното без спечелен пункт и голова разлика 0:13 след три мача.