ММА по време на пандемия – боец вдигна завесите на остров Яс (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Всички фенове на бойните спортове са в очакване на UFC 251, което ще се проведе на мистриозния остров Яс в Абу Даби. От Организацията вече внесоха детайли около системата, по която ще се провеждат битките, мерките за сигурност и внушителите инфраструктурни проекти, които бяха реализирани, за да може планираните бойни карти да се реализират оптимално.

Един от най-важните елементи на организация, който служителите на организацията не могат да си позволят да занемарят е свързан с мерките за сигурност срещу коронавируса.

Как обаче UFC ще осигурят необходимата безопасност за бойните атлети, техният антураж и обслужващия персонал? Един от бойците на компанията повдигна завесите относно това как неговите работодатели се грижат за здравето на всички, които обитават остров Яс.

Оказва се, че мерките са изключително сериозни. Боецът Александър Волкановски е прелетял с чартерен полет до Абу Даби. Там той е подложе на карантина и след като е установено, че не е заразен с Коронавирус транспортиран до бойния остров.

Волкановски публикува видео и снимка в социалните мрежи, които разкриват атмосферата на остров Яс и през какво минават бойите, за да могат да се състезават в условията на максимално гарантирана сигурност за здравния им статус.

Волкановски ще се изправи срещу Макс Хоуоуй в атрактивна битка малко преди главното събитие на ивента, което ще противопостави Камару Усман и Хорхе Масвидал. Ето и видеото заснето от Волкановски: