Моци: Балкани показа добро лице и добър футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нищо не ни остава, освен да се борим докрай", каза румънецът.

Един от ръководните фактори в Лудогорец – Козмин Моци, говори пред медиите при завръщането на “орлите” от Косово, където късно снощи отборът допусна изненадващо поражение с 0:2 от Балкани на старта на Шампионската лига.

Следващата сряда е реваншът между двата тима, който ще се проведе на стадион “Хювефарма Арена” в Разград.

“Тежък резултат. Загубихме един мач, чакаме следващата седмица реванша, в който аз вярвам, че момчетата ще покажат характер и по-добра игра. Нищо не ни остава, освен да се борим докрай”, каза Петев.

„Не знам каква е причината. Според мен са доста причините, които трябва и ние да си ги намерим и да изчистим грешките. Следващата седмица не трябва да ги допускаме”, категоричен е той.

Моци: Балкани показа добро лице и добър футбол 1

„Влязохме в съблекалнята след мача, момчетата бяха сърдити и те не можаха да повярват, че такова нещо може да се случи. Балкани показа добро лице и добър футбол и бе заслужена победата им”, призна специалистът.

„Вярвам в обрата, нормално е да вярваме. Не са много нещата, които могат да се кажат. Момчетата трябва да излязат, да играят както тренират, да покажат силен характер и нещата ще вървят”, допълни Моци.