Моци предупреди: Резултат 2:0 е един от най-опасните
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отиваме не само да победим за самочувствие, а и да трупаме точки за България", обясни румънецът.

Техническият директор на Лудогорец – Козмин Моци, сподели очакванията си пред медиите преди заминаването на “зелените” за Подгорица, където футболистите на Анте Шимунджа ще се изправят срещу Сутиеска във втория двубой от първия квалификационен кръг от Шампионската лига.

Както е известно, в първия мач, който се състоя на “Хювефарма Арена” в Разград, “орлите” се наложиха с 2:0 над черногорския си съперник.

„Знаете, че първите мачове винаги са много тежки. Момчетата са все още изморени от лагера. Има неща, които могат да се променят, но аз се надявам, че те са си взели поуки от първия мач”, заяви Моци.

“Отиваме там, за да се класираме напред. Момчетата знаят, че резултат 2:0 е един от най-опасните. Все още не сме се класирали, така че съм сигурен, че ще излязат ще се борят 90 минути за нова победа”, продължи румънецът.

“От самото начало казвам, че целта пред Лудогорец е класиране в групите на Шампионска лига, но шампионът на Черна гора изобщо не е лесен съперник. Отиваме не само да победим за самочувствие, а и да трупаме точки за България. Лудогорец винаги излиза за победа”, каза още Козмин Моци.