Моралес: “Няма да е изненада ако ЦСКА победи в Рим”

Моралес: "Няма да е изненада ако ЦСКА победи в Рим" 1
2 0
Червените не очакват Рома да ги подцени

Временният треньор на ЦСКА София Даниел Моралес демонстрира завиден оптимизъм преди утрешния дуел с Рома в Лига Европа, като заяви, че Червените имат своите шансове и дори биха могли да спечелят.

“Във футбола няма нищо невъзможно, разбира се, че ЦСКА може да направи нещо добро в Рим,” заяви Моралес преди излитането на отбора за Италия. “Няма да е изненада, ако ЦСКА победи.

“Ако Рома ни подцени, това може да бъде в наша полза, но не мисля, че ще го направят.”

ЦСКА започна участието си в груповата фаза с домакинска загуба от румънския първенец ЧФР Клуж – 0:2, а след раздялата със Стамен Белчев отборът временно ще бъде воден от Моралес, Краси Чомаков и Кирил Динчев.

“ЦСКА изигра доста мачове в Европа и знае какво трябва да направи,” продължи Моралес. “Очакванията към ЦСКА винаги са големи. ЦСКА трябва да има стил, без значение дали играе срещу Рома или някой друг.

“Най-важното е отборът да си повярва. Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невъзможно.

“Не е приятно това, което се случи със Стамен Белчев, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти, ние сме работници в този клуб и трябва да си вършим работата. За един ден не може да променим играта.

“Имахме една тренировка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват.”