Мората обяви в кой отбор иска да завърши кариерата си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският нападател се представя много силно след завръщането си в Ювентус

Алваро Мората прави силни изяви с екипа на Ювентус през сезон 2020/21 и има шест гола в осем мача. Феновете на “бианконерите” със сигурност са доволни от изявите му и дори някои от тях биха искали той да завърши кариерата си на “Алианц Стейдиъм”. Мората обаче призна, че иска да завърши кариерата си в Хетафе, като също така заяви, че е фен на Атлетико Мадрид.

„Винаги има клуб, който подкрепяте от малък. Моят е Атлетико Мадрид. Благодарен на клуба и искам това да е ясно на всеки. В чудесни отношения съм с Диего Симеоне и му пожелавам всичко най-добро. Никога не се знае и може да се срещнем отново. Нямам представа дали отново някога ще играя за Атлетико Мадрид. Никога не се знае“, заяви Мората за „Радио Марка“.

„Надявам се Атлетико да спечели титлата в Испания. С всеки мач играят още по-добре и трябва да се борят за титлата. Според мен са по-добри от Реал и Барселона“, добави още той.

Алваро Мората премина в младежкия отбор на Хетафе от Атлетико през 2007 г., след което осъществи трансфер в Реал Мадрид.

„Бих искал последната фланелка, която ще нося в моята кариера, да е тази на Хетафе. В прекрасни отношения съм с президента и хората там. Смятам, че благодарение на тях, аз съм играчът, който съм сега“, заяви Мората.