google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният треньор на Тотнъм Хотспър – Жозе Моуриньо коментира поражението в първия мач от 1/8 финалите на Шампионската лига с РБ Лайпциг 1:0.

„Момчетата направиха всичко възможно. Това е невероятен екип с страхотни момчета. Опитахме всичко възможно. Благодаря на феновете за подкрепата. Все още нищо не е решено. Не сме първият отбор, който загуби у дома 0:1. Имаше такива, които след това продължиха, защо не го направим и ние сега? Лайпциг имаше повече ресурси. Опитах да играя с Лукас Моура и Бергвайн отпред, но те бяха много уморени. Ако искате да анализирате справедливо играта, трябва да разгледате нашата ситуация. Ние сме в голямо затруднение в момента. Но въпреки всичко, аз много се гордея с играчите ни. Това, което ме притеснява най-много е, че тази проблемна ситуация ще продължи до края на сезона. Ако трябва да коментирам предстоящата игра с Лайпциг, мога да гарантирам само едно – че ще отидем там, за да покажем максимума си “, каза Моуриньо пред официалния уебсайт на УЕФА.

Вторият мач от 1/8 финалите на Шампионската лига РБ Лайпциг – Тотнъм Хотспър ще се проведе на 10 март на стадион “Ред Бул Арена” – централна стадион в Лайпциг.