Моуриньо: Нуждаем се от победа срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бяхме поставени в трудна ситуация още след загубата от Лудогорец в първия двубой и още повече след незаслуженото поражение от Бетис", отчете специалистът.

Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо, сподели мнението си след успеха на “вълците” с 2:1 над ХИК Хелзинки в сблъсък от груповата фаза на Лига Европа.

Португалецът каза още, че на “Олимпико” неговият отбор ще търси задължителна победа срещу Лудогорец.

“Доволен съм. Още преди началото знаехме резултата от мача на Лудогорец и бяхме наясно, че резултатът в нашия мач няма значение и всичко ще се реши следващата седмица. Но ние играхме за честта си. Всеки иска да побеждава, особено след скорошната загуба в Серия “А”. Играхме добре в дълги периоди. Волпато записа първи мач, Джакомо Фатиканти дебютира за любимия отбор”, коментира Моуриньо.

“Нямаме контузии освен Роджър Ибанес, защото винаги трябва да има някаква изненада в деня на мача. Той се разболя и остана в хотела. Вече казах, че е важно да оцелеем в турнира, а това означава преди последния мач да имаме шансове за продължаване напред. Готови сме да приемем Лудогорец у дома и се нуждаем от тази победа”, продължи португалският специалист.

“Има натрупване на мачове, на умора. Бяхме поставени в трудна ситуация още след загубата от Лудогорец в първия двубой и още повече след незаслуженото поражение от Бетис. Затова имахме моралната задача да зарадваме нашите фенове, които дойдоха от Рим, които може би са дали последното си евро за това пътуване, за да подкрепят любимия си клуб. Затова трябваше да им се отплатим с победа”, каза още Жозе Моуриньо.