Моуриньо: Рано е да кажем, че целта ни е спечелване на Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много рано е да се каже, че целта ни е да спечелим Лига Европа. Първата цел бе да се класираме, а сега - да завършим първи в групата.

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори на пресконференцията преди мача на тима му срещу швейцарския Сервет в Лига Европа, като заяви, че не иска да натоварва футболистите си отсега с големи очаквания.

“Много рано е да се каже, че целта ни е да спечелим Лига Европа. Първата цел бе да се класираме, а сега – да завършим първи в групата. Миналата година играхме два допълнителни мача срещу отбор, който дойде от Шампионската лига. Целта е да вървим крачка по крачка, защото може да дойде някой гигант от Шампионската лига”, каза португалският специалист.

“Вече казах, че Дибала ще бъде на пейката и не само той. Двама, трима или четирима играчи ще почиват, но искаме да спечелим мача и затова няма да има пълна промяна”, каза още Моуриньо.

“Печелили сме и без мен на пейката, имам доверие на играчите и щаба. Разбира се, фактът, че няма да съм на пейката може да създаде неудобство, но не искам да се спирам на това”, завърши Жозе Моуриньо.