google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ако сте привърженик на спортните залози, то със сигурност ще си зададете въпроса – на какво да заложа през уикедна? Дори голям букмейкър като Bet365 online не може да предложи голямо разнообразие от събития предвид кризисната ситуация с коронавируса.

В следващите редове ще разгледаме на какво могат да залагат играчите тази събота и неделя в сайта на Бет365. Какви спортни залози се предлагат, от какви спортове и с какви коефициенти – вижте в следващите редове.

Залози на Футбол

В тиража на букмейкъра към момента за събота и неделя откриваме двубоите от втория кръг на беларуската Висша лига. Това е и най-актуалното първенство в момента сред залагащите. Никога програмата на Бет365 не е била толкова нищожна за уикенда. В събота от Висшата лига на Беларус ни очакват 4 мача – БАТЕ Борисов и Динамо Брест ще бъдат в действие като съответно те гостуват на Славия Мозир и ФК Слуцк в първите 2 срещи за деня. БАТЕ е фаворит за успеха срещу Слвавия с коефициент е 1.36, докато ставката за победа на Динамо Брест срещу Слуцк е 1.50. И двата тима допуснаха грешни стъпки в първия кръг и ще се стремят да се поправят в следващите си мачове.

В 17:00 ч. в събота е градското дерби между ФК Минск и Динамо Минск като гостите са фаворити, докато 2 часа по-късно Шахтьор Солигорск гостува на ФК Городея. В неделя пък от Беларуската Висша лига има 2 мача – Смолевичи срещу Ислоч и Неман Гродно срещу Витебск.

В ранните часове на неделя ще може да залагате и на Класура от Никарагуа. Елитната дивизия на тази страна предлага 3 мача, като най-популярният клуб в лигата Реал Естели е домакин на Лас Сабаняс от 05:00 ч. Коефициентът за домакините е 1.16, но може да заложит на азиатски хендикап за тях на по-висока ставка.

Залози на Баскетбол

Баскетболните срещи в букмейкъра Bet365 в събота са предимно от Русия. Играчите могат да залагат на няколко първенства в Русия, като МЛБЛ предлага цели 9 срещи. На всеки двубой може да избирате на 13 различни опции, сред които залози за побеител, хендикап, за първо полувреме, 1-ва четвърт и други.

Националната лигана Таджикистан е друго баскетболно първенство, на което може да правите залози в събота в сайта на bet365. Три мача са включени в тиража на букито, като ще се нуждаете от доста информация, за да направите успешен залог на това първенство

Залози на Волейбол

Няколко волейболни срещи от Русия са добавени в тиража на букмейкъра за този уикенд. Шампионатът на Екатеринбург за мъже и жени ще предлага мачове в събота, както и този на Санкт Петербург за жени. Волейболните срещи са с доста опции, като бет365 предлагат залози за краен победител, общо точки, точен резултатв светове, победител в първи сет, сет 1 Екстра точки и др.

Залози на Тенис на маса

Тенисът на маса е много популярен спорт в момента, тъй като предлага на играчите залози всеки ден. Букмейкърът Бет365 е добавил двубоите от Купа Сетка като още от ранните часове в събота чак до обяд може да залагате на двубой на всеки 30 минути, като също така имате мачът и в раздел На живо. За съжаление, Бет365 бонуси не се предлагат само за тенис на маса, но като нов играч може да се възползвате от промоция за Спорт.