google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът е в радара на "каталунците" от три години насам.

Испанският гранд Барселона се интересува от възможността да се сдобие с офанзивния футболист на Атлетико Мадрид – Жоао Феликс, съобщава журналистът на „Carrusel Deportivo“ Рубен Урия.

22-годишният португалец акостира на „Уанда Метрополитано“ в средата на 2019-та година за внушителните около 120 милиона евро, но така и не успя да разгърне пълния си потенциал до момента с фланелката на “дюшекчиите”.

Наставникът на Атлетико Диего Симеоне предпочита да пуска в игра Антоан Гризман, Луис Суарес, Матеуш Куня и Анхел Кореа пред Феликс, което е разочаровало младока и той вече иска да смени клубната си принадлежност.

Основната цел в селекцията на Барса остава норвежкият стрелец на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, но финансовата ситуация в лагера на “блаугранас” може да повлияе сериозно на такава сделка и тя да не се осъществи.

Затова на „Камп Ноу“ вече са набелязали някои алтернативни варианти, които биха били доста по-възможни опции, а именно такъв е случаят с Феликс.

Според различни информации “каталунците” се опитват да привлекат атакуващия футболист от три години насам, но главният въпрос е дали той ще има способността и характерът да се справи с напрежението в Барселона.