google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ако в офисите на Барса постъпи оферта на стойност от 20 милиона евро, то е много вероятно да се стигне до раздяла с нидерландеца.

От ръководството на Барселона са готови да се разделят с нападателя Мемфис Депай, но това ще стане при положение, че “каталунците” получат минимум 20 милиона евро за него.

Интерес към нидерландския национал има от страна на няколко клуба и се очаква в близките дни да има развитие около ситуацията с играча.

Наставникът на Барса Шави Ернандес е доволен от представянето на Мемфис и иска да разполага с него в своя състав, но също така от управата на испанския гранд дадоха ясно да се разбере, че ако постъпи добра оферта за офанзивния футболист или бъдат подписани договори с всички желани нови играчи, то Депай може да загуби мястото си в отбора.

Към момента 28-годишният нападател е във ваканция и няма да се присъедини към лятната подготовка на тима до средата на следващия месец.

В последните седмици Депай на няколко пъти заяви, че иска да остане в Барселона и да докаже, че може да бъде с ключова роля за доброто представяне на отбора в бъдеще.