На кръстопът: Жоао Феликс взима важно решение за бъдещето си до дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът трябва много да внимава при избора си на нов отбор

Футболистът на Атлетико Мадрид Жоао Феликс е изправен пред сложната дилема къде да продължи кариерата си. Португлаецът вече не е желан в Атлети, а и самият той не иска да играе повече под ръководството на Чоло Симеоне. Аржентинеца дори даде неговата фланелка с номер 7 на Антоан Гризман, което само потвърждава твърдението, че Феликс няма да е част от клуба през следващия сезон.

Миналата кампания Феликс прекара в английския Челси. Кариерата му в Лондон обаче започна по кошмарен начин, тъй като той си изкара червен картон още в дебютния си мач. Впоследствие обаче Феликс свикна с играта на Острова и започна да играе все по-добре и по-добре. Той бе един от малкото играчи на Челси през миналия сезон, който показваше някакво желание и старание да извади тима от тежката ситуация, в която той бе изпаднал.

Точно поради тази причина Феликс би искал да остане на “Стамфорд Бридж”. Все още обаче не е ясно какво е мнението на Почетино по въпроса. Друг проблем, който може да възникне при преговорите между Атлетико и Челси за португалеца е неговата цена. Феликс все още е високо ценен и може да струва на Челси около 50 милиона евро, което е доста за клуба, който се опитва да спазва ограниченията на финансовия феърплей.