На наставника на Гремио му омръзна да говори за Суарес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На всяка пресконференция трябва да говоря за Суарес...", гневен е Ренато Гаучо.

На треньора на Гремио Ренато Гаучо изглежда започна да му омръзват постоянните въпроси за бъдещето на голмайстора на тима Луис Суарес.

Както е известно, уругваецът е свързван усилено с трансфер в Интер Маями в последно време.

В тима от МЛС той може да се събере отново с Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, а към тях се твърди, че има вероятност да се присъедини и Андрес Иниеста.

„Това е тема, която се превръща в мексиканска сапунена опера. На всяка пресконференция трябва да говоря за Суарес… Суарес е проблем, който се предава на президента и ръководството на клуба“, заяви Гаучо.

„Новините, които излязоха, са верни, но това е случай, който само ръководството може да реши. Те са разговаряли и са обменяли идеи. Аз като треньор и предвид йерархията в клуба трябва да командвам групата и отбора“, обясни той.

„На 2 август затваря трансферният прозорец. До втори мълча. След това ще видим какво ще стане. Надявам се да имам щастлив край до втори, защото тази сапунена опера трябва да свърши… и ще свърши. Засега е предадено на президента и ръководството на клуба“, каза още наставникът.