На Острова съсипаха Тотнъм и Жозе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Британските медии подложиха на унищожителни критики лондонския Тотнъм, който се нуждаеше от здраво съдийско рамо, за да се добере до успех с 2:1 над Локомотив (Пловдив) в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Шпорите реализираха своите попадения в последните десет минути, но се нуждаеха от дузпа, която беше предшествана от неотсъдено нарушение срещу вратаря на Черно-белите Мартин Луков, а на всичко отгоре немският рефер с охота изгони в рамките на секунди двама от играчите на Локо.

Изданията на Острова са на мнение, че след загубата на старта на сезона във Висшата лига – с 1:0 от Евертън, и неубедителното представяне срещу останалия с 9 души на терена български клуб, нищо добро не чака Тотнъм и през настоящата кампания.
Най-краен в оценките си бе обичайно лишеният от задълбочени познания таблоид Тhe Sun, който си позволи да нарече Локомотив “футболен миньон” в заглавието си. А то гласеше: “Кейн и Ндомбеле спасиха Моуриньо срещу девет играчи на футболен миньон в Лига Европа”.

“Mirror” пък коментира, че Шпорите са били пред прага на най-срамната в историята: “Тотнъм бе на прага на една от най-срамните си загуби в историята”.

Държавният мастодонт BBC определи развитието на мача като тотален кошмар за тима от северен Лондон. Медията също не спестява яростната си критика към Моуриньо.

“Тотнъм оцеля и продължава напред в Лига Европа след кошмар”, написаха от BBC.

Реакциите на феновете в социалните мрежи не се отличаваха особено След представянето на “Лаута”, в коментарите им преодбладават опасенията, че ги очаква тежък сезон без успехи.

Под почти всеки пост изобилства от обичайните коментари на фенове на други отбори, които подиграват Тотнъм.

Най-очетливо това се забелязва под поста в официалния Туитър на “шпорите”, с който съобщават за гола на Локомотив в 71-ата минута.

Само за няколко минути, коментарите бяха няколко хиляди, а за кратък период попадението на Георги Минчев бе сред вайръл темите в социалните мрежи изобщо.