На вниманието на родните клубове – Марселиньо иска в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Екс-плеймейкърът не се чувствал в свои води в... родната Бразилия

Бившият халф на Лудогорец и българския национален тим Марселиньо изненадващо призна, че му е трудно да свикне с живота и футбола в родната Бразилия.

Нещо повече, плаеймейкърът, който през юли облече екипа на втородивизионния Витория Баия, заяви, че иска да се върне в България.

“Записах 25 мача за Витория Баия през миналия сезон,” коментира Марселиньо пред “Мач Телеграф”. “Договорът ми обаче изтича и смятам да потърся нещо ново за мен. Иначе и (Жуниньо) Кишада бе при мен във Витория, но получи контузия и реши да прекрати своя контракт с клуба.

“Дали бих се върнал в България? Да, страната ми липсва, пък макар и сега в България да е студено, а в Бразилия – много горещо. Половин година играх за Витория, но ми е трудно с живота и футбола тук. Свикнах в България, много години бях в страната и е логично това да е така.

“Аз със сигурност ще се върна, но не знам дали като футболист, или като гост на някой приятел. Със сигурност продължавам с футбола, като сега обсъждаме различни варианти за моето бъдеще.”