google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нашите съседи са с добри шансове за мачовете във вторник

Третата и последна порция световни квалификации в зона Европа предстои във вторник и сряда. И досега резултатите са малко шокиращи – от Топ 10 на световната ранглиста само два отбора заемат първо място в групите си – Франция и Англия. „Бунтът на мравките“ в останалите групи се оглавява от представители на бивша Югославия и именно върху тях падат нашият фокус. Предложените от нас мачове можете да намерите в портфолиото на Winbet, като от секция Спорт ще трябва да изберете Световна купа, Квалификация, Европа.

 

Кипър – Словения: Гостите искат да стартират нова серия без загуба

Словения успешно премина през трудната първа част от програмата в група 8 и след победа над Хърватия и загуба от Русия влиза в една серия, от която е задължително да излезе с победи. Кипър пък, съвсем очаквано зае последното място в групата с това проблемно нападение.

Тимът от острова не е отбелязвал попадения близо 300 минути. И макар Кипър да спечелиха последният мач срещу Словения в Лигата на Нациите през 2018г. с 2:1, то отборът на Словения няма нищо общо с този отпреди 2 години и половина. Отборът на Матяж Кек е фаворит във битката във вторник. Winbet постави оценка от 1.69 за победа на Словения. Ако ви изкушава пък сухата серия на Кипър, коефициентът Словения да запази суха мрежа се равнява на 2.05. Добър избор е и „И двете полувремена под 1,5 гола“, което също е оценено на 2.05.

 

Черна гора – Норвегия: Черна гора с една загуба за последната година

Норвегия получи удар под кръста от изненадващият лидер в група 7 – Турция (0:3). Черна гора пък без особени усилия се възнагради с 3-те точки срещу Гибралтар (4:1). За моментната форма на скандинавският отбор не можем да си правим заключение, но загубата от Сърбия и баражите за Европейското определено са оставили своя белег върху представянето им. Черна гора направи резултат от 6-3-1 от началото на пандемията, без да буди много интерес. Затова и смятаме, че бившата югославска република има възможност да продължи с тази серия и в Подгорица. Winbet оценява победа на Черна гора на 4.50, а ако искате да ориентирате и към равенството, Двоен Шанс 1Х се котира при 1.90.

 

Гърция – Грузия: Грузия забрави какво е победа

Макар Грузия да изигра добри маочве с Швеция и Испания, след 2 загуби се намира на дъното на своята група 2. Гърците пък грабнаха една точка в Испания, след което направиха една кратка почивка с приятелски мач срещу Хондурас и увеличиха победната си серия на 7 мача без загиба. Елините не предизвикват фурор с представянето си, но все пак нивото им никак не остава незабелязано. Точно поради тази причина, Гърция е сериозен фаворит,  като тяхната победа в срещата е с коефициент 1.69.

 

Регистрираните в Winbet потребители могат да участват в Winbet Open Кешаут турнир с награден фонд 50 000лв., чрез залози „на живо“ и използване на функцията Кешаут за тези мачове.