Нападател на ЦСКА 1948: Първият гол винаги е труден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отнема време да се адаптираш към нов отбор", разкри Видар Йорн Кяртансон.

Нападателят на ЦСКА 1948 – Видар Йорн Кяртансон, говори пред клубната телевизия на “червените”, след като отбеляза първото си попадение за столичния тим при равенството в последния кръг 1:1 срещу Черно море.

Исландският футболист обяви, че е амбициран да вкара много голове през този сезон с екипа на новия си тим.

“Чувствам се много добре, след като вкарах първия си гол за ЦСКА 1948. Винаги, когато си в нов клуб, първият гол е най-важен и ти дава допълнително самочувствие. Искаше ми се да вкарам по-рано, но не играх толкова често. Сега се чувствам добре и се надявам да продължа в същия дух”, заяви Кяртансон.

“Това не бе най-добрият ни мач, но след като вкарахме можехме да отбележим още веднъж. Точно бях влязъл в игра и центрирането на Георги Русов бе много добро. Когато видях, че топката идва към мен бях сигурен, че я вкарам във вратата”, призна той.

“В последния месец тренирах много здраво. Отнема време да се адаптираш към нов отбор, но след първия гол следващите идват по-лесно. Първият гол винаги е труден, но след него можеш да продължиш. В моята кариера винаги, след като се отпуша – вкарвам по-лесно. Надявам се да отбележа много голове за ЦСКА 1948 през този сезон”, сподели таранът.