google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Никлас Фюлкруг има желание да бележи още голове на Европейското 2024

Нападателят на германския национален отбор Никлас Фюлкруг призна, че има желание да бъде на терена по-често по време на Евро 2024. Футболистът на Борусия Дортмунд бе резерва в първия двубой срещу Шотландия, но направи страхотно включване в игра след почивката.

Никлас Фюлкруг се появи на мястото на Кай Хавертц в 63-тата минута, а пет минути по-късно с мощен шут вкара за 4:0. Малко след това нападателят отново се разписа, но голът бе отменен поради засада. Днес Бундестимът излиза за втория си мач на Евро 2024 срещу тима на Унгария. Очакванията са селекционерът Юлиан Нагелсман да заложи на същия стартов състав, но Фюлкруг е готов да помогне на отбора във всеки един момент.

“Важно е, че имам възможност да подкрепя Кай и тима, но аз оставам гладен за попадения. Ще го демонстрирам във всяка една минута, в която съм на терена. Искам повече, искам да играя и да помогна на тима да върви напред. Трябва да сме позитивни, без негативизъм. Това е много важно.

В такива състезания трябва да напомняш на себе си, че е от най-важно значение голямата картина, тъй като такава титла може да се спечели веднъж в живота. Затова всеки е готов да даде 100% от себе си. Именно това не спирам да си напомням всеки ден”, каза един от голмайсторите на Германия на Евро 2024.