Наполи продава Милик на Рома, а Един Джеко отива в Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В италианската Серия “А” се готви интересна размяна на нападатели. От доста време босненският национал Един Джеко е свързван с преминаване в Ювентус, а Рома вече му намери заместник. Това е Аркадиуш Милик от Наполи.

В последните часове стана ясно, че разговорите между Милик и Рома вървят отлично, което дава повод за оптимистичен край на трансферната сага. „Sky Sport Italia“ съобщава, че Ювентус е в очакване на Един Джеко да пристигне утре сутринта на базата на “бианконерите”.

Рома пък ще заплати на Наполиа сумата от 18 милиона евро плюс 7 милиона евро различни бонуси за Аркадиуш Милин. Днес агентът на Милик е бил в Тригория, за да договори личните условия на своя клиент ръководството на „джалоросите“. Според журналиста Фабрицио Романо полският нападател ще парафира контракт за 5 години с Рома. 

Ювентус пък ще заплати 15 милиона евро за Един Джеко, който ще подпише двугодишен договор на стойност 7,5 милиона евро на сезон плюс бонуси. Предстои да привлечем дали привличането на Един Джеко би осуетило трансфера на Луис Суарес от Барселона на “Алианц Стейдиъм”, особено след като той се яви на изпит тази сутрин, опитвайки се да получи италиански паспорт.