Напорист Порие нокаутира Конър във втория рунд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Американецът изравни рекорда на Едсон Барбоса
Дъстин Порие нокаутира суперзвездата Конър Макгрегър в средата на втория рунд в основната битка на UFC 257 – дългоочакваното завръщане на ирландеца в клетката.
Напорист Порие нокаутира Конър във втория рунд 1
Това бе седми нокаут в лека категория за американеца, като по този начин той изравни върховото постижение на Едсон Барбоса.
Крахът на Конър в топ-събитието на галавечерта на UFC, състояла се пред ограничен брой зрители в Абду Даби, пък сложи край на надеждите му за повторен сблъсък с Хабиб Нурмагомедов.
Напорист Порие нокаутира Конър във втория рунд 2
Макгрегър започна да притиска Порие от самото начало, като вкара ляво кроше, но пък съперникът реализира тейкдаун още в първата минута.
От него обаче не последва нищо, като двамата преминаха в клинч до клетката и си разменяха удари с рамо и колена. Почти целия рунд премина по този начин, а когато двамата се раздалечиха и се върнаха към центъра на октагона, Макгрегър вкара хубави десни и леви прави.
Порие се постара предимно с външни лоукикове да отвърне на атаките и също записа няколко попадения. Комбинациите от леви и десни прави на Конър продължиха в началото на втория рунд, макар че Диаманта продължаваше с киковете в десния прасец.
Това нанесе сериозни поражения по водещия крак на Макгрегър и впоследствие Порие успя да се възползва, за да зашемети съперника си с десен прав и впоследствие да го прати в нокдаун.
Арбитърът на сблъсъка Хърб Дийн побърза да се намеси и маркира нокаута, за да не се налага Конър да поема ненужни допълнителни удари.