Напрежение в Милан, предстои среща по висшите етажи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

От последните събития вече стана ясно, че в Милан има доста различни гледни точки, а последните слухове около Ралф Рангник, единствено затвърдиха това впечатление. 

Явно изпълнителният директор Иван Газидис има за следващия сезон планове, в които е необходимо Звонимир Бобан и Паоло Малдини, отговарящи за спортно-техническата част, да вникнат по-добре.

Всичко това стана причина между двете страни да се уреди среща, в която да се изчистят недоразуменията и да се изясни какво точно се случва в клуба.
Газидис бе избран от собствениците на Милан, най-вече за да създаде нов модел на мениджиране, само че за да бъдат привлечени по-сериозни приходи от реклама „росонерите“ трябва да се изявяват по-добре на терена, в противен случай ситуацията ще бъде още по-затруднена.

От наставника Стефано Пиоли се очаква да направи необходимото за спечелването на отбора на четвъртото място в Серия А. Това обаче не е никак лесна задача.
Напълно нормално е, че в стила на Бобан и Малдини школата на Милан се усеща осезаемо, но при Газидис, избран от собствениците да вдъхне нов модел на управление, нещата не стоят по този начин. Той винаги е подчертавал, че таи голям респект към историята на клуба, но всъщност използва модели, които /поне засега/ не се вписват във философията на клуба. Интересът към Рангник е пример за това, тъй като не е в хармония с концепцията за италианския Милан, който се харесва на двете легенди на „росонерите“.

Последната информация относно Ралф Рангник, е че 61 годишният специалист  в контакт с Милан, като вече са направени известни договорки, но без да бъде подписан официално предварителен договор. Очаква се най-късно до месец да бъде взето окончателно решение, като експерти твърдят, че то ще се определи най-вече от клуба, тъй като Ралф Рангник е много заинтересован.