Наско Сираков няма да присъства на срещата с НКП
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на "сините" е възпрепятстван и няма да бъде на линия за дискусия с левскарите.

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, излезе с официално съобщение, което бе публикувано на сайта на клуба.

От него става ясно, че легендарният голмайстор на “сините” от миналото няма да присъства на срещата на “синята” общност, организирана от Националния клуб на привържениците (НКП).

Причините за това са ангажиментите на Сираков към кампанията за увеличението на капитала на клуба чрез емитиране на акции и подготовката за Общото събрание на 6-ти април.

Ето какво гласи позицията на собственика на Левски:

“Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков”