google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Левски – Наско Сираков, се срещна с привърженици на “сините” по време на турнира “Синьо лято”, който се провежда в Албена. Сираков заяви, че 26-кратните шампиони на България са в много тежко положение и за тима няма план А, камо ли да има план Б.

“Очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд. Никога не съм заявявал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Точно обратното – ценя Националния клуб на привържениците на Левски и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!”, каза Сираков, цитиран от сайта levski365.com.

Силният човек на “Герена” направи обещание, че през следващата седмица ще има нова пресконференция, на която той и изпълнителният директор Павел Колев ще дадат отговори на множеството въпроси, които интересуват феновете на тима.

“Положението в Левски е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти. Нямам план А за Левски, камо ли да имам план Б”, добави Сираков на въпрос какъв е неговият резервен вариант, ако не успее да намери финансиране.

След въпрос на привържениците, Сираков обеща, ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.

“Парите са на Тити Папазов и са постъпили от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че такива са условията на краткосрочния заем. Вярвам на 100% на Павел Колев и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим”, завърши Сираков.