Наставникът на ФКСБ: Имаме стратегия за мача с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще срещнем доста добър състав, но сме готови", анонсира Елиас Хараламбус.

Наставникът на ФКСБ Елиас Хараламбус сподели очакванията си преди двубоя срещу ЦСКА 1948, който е в утрешния ден.

Двата тима се изправят един срещу друг във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите, а срещата започва от 20:30 часа.

“Това е дебютен двубой в евротурнирите, до момента имахме два мача във вътрешното първенство и започнахме добре. Утре срещата ще бъде различна. Тогава ще изиграем първата част от сблъсъка. Ще срещнем доста добър състав, но сме готови. Анализирахме ги, запознати сме с тях. Трябва да си свършим работата. Ще дадем всичко и се надявам да бъдем победители”, каза Хараламбус.

“Гледахме мачовете им. Те са доста добре организиран и подреден отбор, но аз вярвам в моите футболисти. Те са в добър психологически момент след двата успеха във вътрешния шампионат. Най-важно е ние какво ще направим в този мач. Винаги равенството е опция, но когато е цел. В нашия случай искаме да спечелим. Ще дадем всичко от себе си и ще видим какво ще се получи”, заяви кипърският наставник.

“Имаме много добри футболисти, които могат да се появят на терена и да ни помогнат да направим задачата ни по-лесна. Разполагаме с голям състав. Във всеки един двубой трябва да взимаме решения. Съперниците са различни, няма сигурни титуляри. Имаме наш стил на игра за всеки противник. ЦСКА 1948 разполага с много класни играчи, но ние имаме собствена стратегия. Трябва да играем по нашия начин. Това е основният ни фокус”, допълни Елиас Хараламбус.