Рибарски потвърди, че Чочев е аут за ФКСБ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че с достойнствата, които показахме миналата година, спечелихме симпатиите на футболна България. И с публика, и без публика, сме свикнали да играем добър футбол. Няма треньор, който да излезе с различна мисъл от победа."

Наставникът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, говори на пресконференцията, която е официална преди първата среща с румънския ФКСБ от втория кръг на квалификациите за Лига на конференциите. “Армейците” ще приемат румънците утре от 20.30 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Рибарски коментира. че Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич не са в групата за двубоя заради контузии. За тях това ще бъде първи сблъсък в европейските клубни турнири, а ако преодолеят ФКСБ, то ще се изправят срещу Нордселанд.

“Дългоочакван и много заслужен мач за нашия отбор. Концентрирани сме върху първия мач, очаквам доста динамичен двубой и се надявам да влезем подобаващо от самото начало.”
“Запознахме се с противника, знаем какво да очакваме и ще противодействаме. За момчетата това ще бъде едно предизвикателство и награда за техния труд. Преди всичко искам да видя в тях желание. Гледахме детайлно отбора на ФКСБ, доста добро впечатление правят офанзивните им футболисти. Силните страни са им, че пресират високо, поддържат темпо в противниковата половина. Хубаво е да гледаме на мача като една стъпка напред.”
“Мисля, че с достойнствата, които показахме миналата година, спечелихме симпатиите на футболна България. И с публика, и без публика, сме свикнали да играем добър футбол. Няма треньор, който да излезе с различна мисъл от победа. Знаем нивото, напълно сме обективни, но излизаме да се надиграваме”, сподели наставника на “червените” преди историческата среща.