Назон: Стартът ни сега не е успешен, не знам какво се промени.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да бъдем обединени, тъй като когато има подкрепа в съблекалнята, се предава и на терена", каза голмайсторът.

Централният нападател на ЦСКА – Дюкенс Назон, говори за предаването “Домът на футбола” относно трудното начало на “червените” през този сезон, ситуацията в клуба, идеите на наставник Нестор Ел Маестро и не само.

“Има много причини за тази загуба. Не показахме добро лице. Имаме много проблеми, с които трябва да се справяме. Всеки трябва да поеме отговорност. Трябва да бъдем единни и обединени в това положение”, заяви Назон.

“Разликата отпреди няколко месеца е огромна. Преди имахме страст. Влизахме във всеки мач с мисълта, че можем да спечелим. Към момента не показваме нищо от това. Надявам се, че става дума за лош старт на сезона и скоро ще намерим начин да обърнем ситуацията и да тръгнем по вярната посока. Не мисля, че загубената титла оказа сериозно влияние. Разочаровани бяхме. Ставаше въпрос за 1 точка”, анализира той.

“Бяхме близо. Стартът ни сега не е успешен, не знам какво се промени. Трябва да бъдем обединени, тъй като когато има подкрепа в съблекалнята, се предава и на терена. Трябва да се върнем към това, което правихме в хода на цялата минала година”, коментира хаитянинът.

“Като футболисти трябва да приемаме треньорските рокади. Новият треньор има хубави идея. Трябва да се подобрим във всяко отношение. Не става въпрос за система на игра, а за влагането ни. Трябва да започваме всеки мач с идеята да го спечелим, а не да не го загубим. Това са различни неща”, завърши Назон.